Žuvų taukai
Žuvų taukuose gausu sveikatai būtinų omega-3 riebalų rūgščių. Žuvų taukai iš esmės yra riebalai arba aliejus, išgauti iš žuvų audinių. Paprastai jis gaunamas iš riebių žuvų, tokių kaip silkė, tunas, ančiuviai ir (arba) skumbrė. Tačiau kartais jis gaminamas ir iš kitų žuvų kepenų, pavyzdžiui, menkių kepenų aliejus. Savo žuvų taukams „Lamberts“ naudoja sertifikuotų žvejų žuvis, dažniausiai mažas giliavandenes ir vandenynų žuvis, nes jos yra gryniausias žuvų taukų šaltinis. Be to, „Lamberts“ atlieka 5 etapų žuvų taukų valymo procesą, kad žaliava būtų be toksinų ir teršalų, taip užtikrinant aukščiausią grynumą, kokybę ir stiprumą.